raps eller olivenolie2 spsk. raps eller olivenolie
500
g.
kyllingebryst i strimler500 g. kyllingebryst i strimler
salt salt
peber peber
0.5-1
ds.
ananas0.5-1 ds. ananas
2
peberfrugter2 peberfrugter
2
løg2 løg
3
gulerødder3 gulerødder
4
dl.
ris -320 g4 dl. ris -320 g
Opskrift:
Bland vand, eddike, sukker og tomatpure` i en gryde og giv blandingen et opkog. Skru ned til svag varme, så sovsen ikke koger. Rør melet ud i koldt vand, og tilsæt det i en tynd stråle, mens der røres.
Tag gryden af varmen.
Varm 1 spsk. olie op i en anden gryde og brun kyllingekødet. Kryder med salt og peber.
Tag kødet op. Skær ananas, peberfrugt, løg i tern og skær gulerødderne i skiver. sautèr grøntsagerne i resten af olien.
Tilsæt kød og sur-sød sovsen og varm retten igennem.
Smag retten til med salt og peber.
Server med kogte ris og evt. et par skiver flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(7 stemmer)
Opskriften er vist 24200 gange, og udskrevet 565 gange.
Kommentarer
Henning - 2009-09-17 11:02:56 Det er jo den fra Aldi kataloget !!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider