Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Carapulka

Carapulka , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : vik

Indsendt :



Ingredienser:
5-800 g.skinkesmåkød
25 g.hvedemel
5 dl.vand
2.5 dl.piskefløde
250 g.champion
10 skiverbacon i skiver
50 g.smør
1 spsk.karry
1 spsk.paprika
0.5 dl.tomatpure
250 g.perleløg
250 g.cocktailpølser
 revet ost
 
Opskrift:
skinkesmåkødet skæres i tern på 2x2 cm, brunes i smørret. det drysses med melet, der skal opsuges. Karry og paprika tilsættes sammen med vand, tomatpure og salt. det braiseres under låg til kødetr er let mørt. Ca 20 min.
Piskefløden tilsættes sammen med blancherede brunede perleløg, ristede champignon og de ristede cocktailpølser.(som er blevet ristet/brunet på en stegepande)
Retten braiseres færdig ca. 10 min.
Anrettes i gratinskål drysses med ost og gratineres inde i ovnen i ca. 10 min, pryntes med ristet bacon

Tips:

serveres med løse ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (19 stemmer)

Opskriften er vist 28263 gange,
og udskrevet 512 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

PerE  -  2017-10-20 19:12:24
Prøv istedet for almindelige cocktailpølser med chorizo-cocktailpølser( fås bla. i Irma), jeg brunede dem og gav dem en god sjat hvidvin som jeg kogte ind sammen med pølserne."Sirupen" tilsatte jeg smør og brunede køddet heri, og fulgte herefter opskriften som beskrevet ovenfor. Det bliver det absolut ikke dårligere af.