skinkesmåkødet skæres i tern på 2x2 cm, brunes i smørret. det drysses med melet, der skal opsuges. Karry og paprika tilsættes sammen med vand, tomatpure og salt. det braiseres under låg til kødetr er let mørt. Ca 20 min.
Piskefløden tilsættes sammen med blancherede brunede perleløg, ristede champignon og de ristede cocktailpølser.(som er blevet ristet/brunet på en stegepande)
Retten braiseres færdig ca. 10 min.
Anrettes i gratinskål drysses med ost og gratineres inde i ovnen i ca. 10 min, pryntes med ristet bacon
Tips:
serveres med løse ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(19 stemmer)
Opskriften er vist 29483 gange, og udskrevet 525 gange.
Kommentarer
PerE - 2017-10-20 19:12:24 Prøv istedet for almindelige cocktailpølser med chorizo-cocktailpølser( fås bla. i Irma), jeg brunede dem og gav dem en god sjat hvidvin som jeg kogte ind sammen med pølserne."Sirupen" tilsatte jeg smør og brunede køddet heri, og fulgte herefter opskriften som beskrevet ovenfor. Det bliver det absolut ikke dårligere af.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider