basilikum og organo (frisk eller tørret)1 tsk. basilikum og organo (frisk eller tørret)
1
groft skårret courgette1 groft skårret courgette
1
rød peber1 rød peber
25
g.
soltørrede tomater25 g. soltørrede tomater
1
ds.
flåede tomater1 ds. flåede tomater
5
dl.
vand5 dl. vand
marizena (meljævner) marizena (meljævner)
salt salt
peber peber
Opskrift:
først svitse løg gylden i olivenolie. Oksekødet kommes i og brunes. derefter tilsættes hakket hvidløg, flåede tomater, gulerødder, courgette, rød perber, basilikum og organo, soltørrede tomater og vand. lad retten kog ca. 20 min og sovsen jævnes med lidt marizena indtil sovsen har den ønskede konsistens.
Tips:
Serveres med salat og pasta eller kartoffelmos.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 16268 gange, og udskrevet 265 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider