Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjemmelavet gløgg

Hjemmelavet gløgg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varme DrikkeRet : Varme Drikke - Gløgg

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Saft

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Mette616

Indsendt :



Ingredienser:
7.5 dl.blandet saft af solbær, kirsebær, ribs og hyldebær
2 håndfulde blandede julekrydderier (nelliker, kardemomme, hel kanel, hel allehånde, hel tørret ingefær)
 Skallen af en hel usprøjtet appelsin (skrælles af med en kartoffelskræller)
1 dl.god rom
100 g.store rosiner
100 g.grofthakkede mandler
1 flaskegod rødvin
 
Opskrift:
Blandet saft koges op med masser af krydderier og appelsinskal. Saft, appelsinskal og krydderier står og trækker sammen i op til et døgn.
Krydderier og appelsinskal filtreres fra og rosiner, der har trukket i god rom i et døgns tid tilsættes, sammen med grofthakkede mandler og en god flaske rødvin. Gløggen varmes op til kogepunktet og serveres.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gløgg

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 12907 gange,
og udskrevet 182 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu