Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalvelever på italiensk måde

Kalvelever på italiensk måde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
300 g.kalvelever i strimler ( uden hinde og sener)
200 g.frisk pasta
2 tomater, i tern
1 fedhvidløg, finthakket
0.5 pottebasilikum, i strimler
 olivenolie til stegning
2 spsk.balsamico eddike
 
Opskrift:
Kalvelever svitses med hvidløg på en varm pande i olivenolie i 2 min. Deri kommes tomat, basilikum og balsamico eddike. Som skal varmes igennem 2-3 min. Pastaen koges i letsaltet vand og serveres til leveren.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16489 gange,
og udskrevet 509 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu