svine mørbrad eller koteletter i tern ca et kilo2 svine mørbrad eller koteletter i tern ca et kilo
1-2
pakke
cocktailpølser1-2 pakke cocktailpølser
1-2
glas
champignoner1-2 glas champignoner
karry karry
Karrysovsen: Karrysovsen:
60
g.
smør60 g. smør
4
spsk.
karry (pulver)4 spsk. karry (pulver)
2
finthakket løg2 finthakket løg
2
skrællet æble i tern2 skrællet æble i tern
8
spsk.
hvedemel8 spsk. hvedemel
8
dl.
vand du kan bruge noget af saft fra kødet8 dl. vand du kan bruge noget af saft fra kødet
8
dl.
mælk8 dl. mælk
salt salt
peber peber
Ris Ris
Opskrift:
start med at skær kødet ud i ternsteg kødet drys karry over kødet og rør rundt til det er mørt og put det over i en skål og skær cooktailpølserne i 3 riste dem drys karry over og put dem over i skålenog steg campignonerne og put det over i skålen rør rundt i skålen begynd med karrysovs smelt smørret i en gryde. drys karry i. svits løg og æbler (tern) i en gryde og drys melet over. tilsæt vand og mælk lidt ad gangen, mens du rører lad sovsen koge ved svag varme og smag til med salt og peber og måske karryog put kødet i en gryde held sovsen over varm det op til det smår koger og værsgo at spis
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3649 gange, og udskrevet 79 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider