Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vordingborg gryde

Vordingborg gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ved jeg ikke er sikkert

Indsendt af : Kasper.G.J

Indsendt :



Ingredienser:
2 svine mørbrad eller koteletter i tern ca et kilo
1-2 pakkecocktailpølser
1-2 glaschampignoner
 karry
 
 Karrysovsen:
60 g.smør
4 spsk.karry (pulver)
2 finthakket løg
2 skrællet æble i tern
8 spsk.hvedemel
8 dl.vand du kan bruge noget af saft fra kødet
8 dl.mælk
 salt
 peber
 
 Ris
 
Opskrift:
start med at skær kødet ud i ternsteg kødet drys karry over kødet og rør rundt til det er mørt og put det over i en skål og skær cooktailpølserne i 3 riste dem  drys karry over og put dem over i skålenog steg campignonerne og put det over i skålen rør rundt i skålen begynd med karrysovs smelt smørret i en gryde. drys karry i. svits løg og æbler (tern) i en gryde og drys melet over. tilsæt vand og mælk lidt ad gangen, mens du rører lad sovsen koge ved svag varme og smag til med salt og peber og måske karryog put kødet i en gryde held sovsen over varm det op til det smår koger og værsgo at spis


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3562 gange,
og udskrevet 75 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu