Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fiskefrikadeller med bacon

Fiskefrikadeller med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : LL

Indsendt :


Fiskefrikadeller med bacon, billede 4 Fiskefrikadeller med bacon, billede 1 Fiskefrikadeller med bacon, billede 2 Fiskefrikadeller med bacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
750 gram Torskefilet uden skind
150 gram Bacon i tern
6 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Stegning:
Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Anvend foodprocessor: Hak løget, kom bacon og torsk i. Når kødet er grovhakket kommes mel, salt (obs. baconen salter), peber i. Kom derefter mælken i lidt af gangen imens det hele kører videre til fiskefarsen har en tyk lind konsistens.

Formes til frikadeller med en ske, og steges på panden ved middel varme, til de er brune og sprøde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (19 stemmer)

Opskriften er vist 52512 gange,
og udskrevet 1177 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5766 (1372 kcal)
KJ pr. Pers. 1441 (343 kcal)
Vægt ialt 1304 gram
Vægt pr. Pers. 326 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 442 KJ (105 kcal)
Protein 13.7 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 5.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Marianne i Nice  -  2015-03-14 04:44:32
Sjovt hvor godt svin og fisk klæder hinanden

  -  2012-07-26 19:05:33
jeg har som regl lavet med asp kartofler og persillesauce hilsen sønderjyden fra aabenraa

lyn  -  2012-01-30 21:37:08
det er sådan jeg altid har lavet dem, trode ikke at man kunne finde denne opskrift her, smiler... de er bare super, nu kommer jeg fra jylland, der spiser vi dem mad kartofler og brun sauce prøv det.... det er bare mums....

LL  -  2011-10-08 16:59:12
Tips til Julie: Remoulade, kogte kartofler og smørdyp fra panden er nemt og godt, men du kan også servere hjemmelavede bådkartofler og tomatsalat, broccolisalat, råkost eller en skål god blandet salat m. gl.dags edikke-fløde dressing til.

Julie  -  2011-08-31 13:50:29
Er der nogle der har nogle gode tips til hvad jeg kan servere der til? :)

Sofie G.  -  2011-02-23 19:15:07
Havde aldrig prøvet at lave fiskefrikadeller selv, og så med bacon ? - lækre lækre lækre ! Det er nu en absolut en favoritopskrift hos os.

Mie S.  -  2010-12-12 00:19:50
Skønne fiskedeller !! Er glad for denne opskrift uden æg, da vi har ægallergi i familien, og næsten aldrig kan købe fiskefrikadeller hos fiskehandleren uden æg.

  -  2010-11-08 13:24:13
06.11.10 og et æg

Anna  -  2010-09-11 16:27:25
Super lækre! Nu har jeg lavet dem flere gange og uanset hvilken type fisk jeg har brugt er de blevet gode. Har prøvet med sej, pangasius og torskeloins. Kommer ikke salt i, baconen er tilstrækkelig. Hvis fisken har været frossen kan den være mere væskefyldt, så hæld kun lidt mælk i ad gangen, da jeg har brugt forskellig mængde fra gang til gang. Børnene elsker dem ligesom vi andre - Uuuhmmm! :-)