Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karrysauce (Fondue)

Karrysauce (Fondue), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

DressingRet : Dressing - Fonduedressing - Fondue Dressing

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 skalotteløg
200 g.god mayonnaise
3-4 tsk.karry
6 spsk.mangochutney
1.5 dl.creme fraiche 9%
1 citron
 salt
 cayennepeber
1 lille håndfuld friske mynteblade
 
Opskrift:
Pil og hak skalotteløgene. Rør løg, mayonnaise, creme fraiche, karry og chutney sammen.

Skyl og tør citronen, riv skallen fint. Pres saften og rør både skal og saft i saucen. Krydder med salt, karry og cayennepeber.

Skyl og hak myntebladene og rør dem i saucen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8941 gange,
og udskrevet 239 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-11-06 14:09:53
Den bedste sauce til fondue - lad den trække godt og den bliver endnu bedre.