Kommentarer
- 2018-02-14 14:36:53 Var ikke vellykket. Smørret løb bare ud på bagepladen, og de var ubagte. Det var tidsspilde for mig ØV.
Onsdagsklubben - Karen - 2012-02-18 20:16:17 Er det foroevrigt vigtigt at bruge roersukker i cremen mht. tykkelsen af cremen?? Eller er det ok med almindelig hvid sukker?
Onsdagsklubben - Karen - 2012-02-18 20:11:28 Aeggene der er brugt i cremen er de smaa eller store? Min creme blev tyk, brugte 4 blommer fra store aeg. Men den maatte gerne vaere lidt tykkere. Eller skal der bare mere Maizena i? Kogte foroevrigt kornene fra en vaniljestang med i maelke-floedeblandingen i stedet for vanijlesukker og cremen blev saaaaaa dejlig....
Onsdagsklubben I Schweiz - 2012-02-18 20:03:00 Har lige proevet denne opskrifter og den virker. -har fore foerste gang uden for DKs greaser fazed rigtige fastelavnsboller. De blev lette, luftige og sproede som hos bageren. Tog lidt tid men formaaede at rule dejen ud 3 gange fore den skulle I koeleskabet. Og saa rullede jeg den ud en gang til og formed bollerne. Var bare saa spaendt. Lod dem haeve ca 30 min inden de kom I ovnen. Gemte halv delen af de formed boller i koeleskabet i 30 timer og lod dem haeve ca. 1 time her til aften. Da de var brevet store bagte jeg dem som anvist. Og voila 10 boller mere uden alt arbejdet i dag. Saa kan sagtens laves dagen i forvejen. Cremen lykkedes ogsaa men jeg tror jeg putter mere maizena i naeste gang. Puttede foroevrigt 1/2 tsp kardemomme i som en af de andre opskrifter foreslog. dejen er lidt svaer, men ikke vile svaer. Der blev en del hulled I den desto flere gange jeg ruled den ud. Men de faerdige boller har ikke lidt af det. Fantastisk at man kan faa rigtige bager fastelavnsboller selvom man bor i udlandet. Tusind tak for opskriften. 11/10 for den...
- 2012-02-15 14:26:18 Mit dej blev mere bolledej end wienerbrødsdej.. og de hævede slet ikke.
Malene - 2012-02-15 11:11:19 Kan man lave dejen dagen før? og så ressten næste dag?
Malene - 2012-02-15 10:58:15 Skal der så fedtstof på ved hver af de 3 foldninger?
Maria - 2012-01-28 18:33:21 Smagen er god nok, men synes dejen er meget svær at lave.
Min blev meget klistret og klæbede til bordet da jeg rullede den ud.
Ved ikk om min smør har været for blød, men måtte "rulle" bollerne som man gør med almindelige boller.
Josephine Madsen - 2011-02-05 16:42:50 Super lækre fastelavs boller :D
Kan varmt anbefales, dog blev mine ikke så store så de kan skæres over, men hvad filen, bedre helt næste gang :D
10 er givet.
trolle - 2010-03-10 08:24:44 Jeg vil lige tilføje at man skal lade dem stå og hæve efter de er blevet foldet til boller, for jeg fulgte opskriften (hvor der ikke står noget om hævning) og de blev helt flade... Det er lidt surt efter 4 timer med foldning og rulning (og ja de skal foldes efter hver udrulning)
- 2010-02-09 21:45:46 Forstår ikke helt det med udrulningen. Skal man folde dejen sammen igen, hver gang den har været rullet ud?... Kan man bruge alm. butterdej i stedet, hvis man vil spare lidt af besværet?
- 2010-02-09 18:19:03 Hvad med vaniliesukkeren??
- 2010-02-04 14:00:59 De kan bare varmt anbefales, de er meget bedre end dem man får hos bageren,de tar noget tid at lave, men det gør ingenting i forhold til det gode resultat man mår ud af det....de får 10 med pil opad af mig :-D)))
- 2010-01-20 21:42:26 VIRKELIG LÆKRE!!!! moms moms. også lækre hvis man tilsætter hindbær marmelade..
Josephine - 2009-02-20 19:06:23 De smager rigtig godt og ser desuden også vildt godt ud! Det er de bedste fastalavnsboller jeg nogensinde har smagt! I øvrigt har jeg givet denne opskrift karakteren: 10
Karla - 2009-02-20 11:46:36 hvor mange äggeblommer skal der i cremen? to?
|