Gammeldags skræddersteg

Gammeldags skræddersteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Enheder

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hiort

Indsendt :     

Ingredienser:
750 g.fersk flæsk/røget bacon
750 g.kogte kartofler
250 g.løg skåret i tern/strimler
1 l.sødmælk
 jævning
 
Opskrift:
Flæsk eller røget bacon skæres i små stykker/halvstore tern.
Disse steges på en varm pande, til de begynder at blive svagt lysebrune.
Løgene svistes på pande til de er bløde.
Kartofler skæres i stykker.
Flæsk/bacon, løg og kartofler hældes op i en gryde og overhældes med mælk, mælken skal lige dække blandingen.
Gryden bringes i kog og til sidst jævnes mælken.
Kan serveres alene eller med rugbrød og rødbeder.

Tips:

En gammel ret som er gået i arv i familien, smager rigtig godt en kold vinterdag.





karakterer:
Opskriften er vist 6850 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-11-13 16:56:36
En Udmærket ret der intet har med skræddersteg at gøre som lavedes af vingeafklip og indmad når man slagtede fjerkræ til jul

  -   2010-10-21 10:49:43
I min fam kalder vi denne ret for snorrekartofler:-) Den er super! Man kan også spise rugbrød med spegepølse til og et spejlæg.. Det er godt