Ris à l'amande uden mælk og fløde

Ris à l'amande uden mælk og fløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Enheder

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rigmor

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Rismælk
 grødris
 vanilje
 Vaniljesukker
 mandler
 soyapiskefløde
 lidtsalt
 sukker
 
 almindelig kirsebærsauce
 
Opskrift:
Følg en almindelig opskrift på ris à l'amande, men brug rismælk til at koge risene i i stedet for almindelig mælk, og brug soyapiskefløde, som er pisket til skum i stedet for piskefløde/flødeskum. Det smager super godt - anderledes, men lige så lækkert som almindelig ris à l'amande. Med eller uden den traditionelle kirsebærsauce. HUSK ikke at spare på mandlerne og vanilien!

Tips:

- Så er julen reddet!


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risalamande

karakterer:
Opskriften er vist 5801 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Henriette  -  2009-07-27 18:30:55
Kog risen med f.eks. havre mælk til risengrød. Og så kan du købe mælkefri flødeskum hos din lokale bager. Det gør det lidt lettere! God fornøjelse.