| |
|
Pebbernødder (de bedste)
Pebbernødder (de bedste), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel
Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet
Indsendt af : Maja J
Indsendt :
| |
|
|
125 | g. | smør125 g. smør | 125 | g. | sukker125 g. sukker | 1 | | æg1 æg | 1 | tsk. | natron1 tsk. natron | 1 | tsk. | støt ingefær1 tsk. støt ingefær | 1 | tsk. | kardemomme1 tsk. kardemomme | 0.5 | tsk. | støt kanel0.5 tsk. støt kanel | 0.25 | | hvid støt peber0.25 hvid støt peber | 275 | g. | hvedemel275 g. hvedemel | | | |
| |
Det er nemmest at lave dejen i en foodprosessor eller lign.
Mål ingredienserne af. Rør sukker og smør godt sammen og tilsæt ægget til sidst.
Krydderierne og natrom blandes med melet.
Bland hænd melet i smøret og det æltes godt.
Dejen tages ud på bordet og rulles ud i tynde pølser (i tykkelse med lillefingeren).
Skær pølsen ud i 1-1½ cm stykker.
Rul stykkerne og tryk dem let flade.
Bages ved 200 gr. i 10-12 min til de har den ønskede farve.
Tips:
Man kan jo justere lidt på mængden af krydderierne, alt efter hvilken man bedst kan lide.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(6 stemmer)
Opskriften er vist 10112 gange, og udskrevet 298 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|