Havregrynskugler med palmin

Havregrynskugler med palmin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 100 stk.

SlikRet : Slik - Havregrynskugler

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Helle

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kopmælk
250 g.havregryn
200 g.kokosmel
 Kakao efter smag
 Flormelis så de er tilpas søde
 Romessens efter smag
250 g.palmin
 
Opskrift:
Smelt palminen og bland det hele, sættes i køleskab 1/2 til en heltime så de er til at trille i hånden til små kugler
Rul dem til sidst i kokosmel og sæt dem koldt til de skal spises.


Tips:

Jeg boede på Grønland i 5 år da jeg var barn og der lavede min mor dem altid til jul for deroppe var der den tradition at børn gik rundt og sang ved dørene til jul og så gav hun dem altid havregrynskugler





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Havregrynskugler

karakterer:
Opskriften er vist 10233 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-12-18 14:52:14
Uha tilsæt kaffe så bliver de rigtig gode

  -   2017-11-16 07:31:05
Jeg fik dem som barn og vi har alle dage kørt havregryn gennem en kødhakker. De bliver meget bedre.

  -   2012-05-27 18:11:53
Jeg har lavet det med min veninde og det smager seriøst godt bortset fra at vi ikke havde palmin og vi brugte creme fraiche og margarine fordi vi derfor manglede den "cremede" fornemmelse. men ellers god idé.