Mosters Paella fra Torremolinos

Mosters Paella fra Torremolinos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Enheder

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : LittleMissMe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 En hel udskåret kylling el. 12 stk. lår
12 blå muslinger
0.5 flaskehvidvin
2 rød peber - skåret i strimler
2 kopærter
2 løg i tern
1 citron saft heraf
6 jomfruhummere
200 g.små rejer
0.5 hakket hvidløg
8 dl.Vand m/hønsebouillon
6 dl.Ris
1 kopolivenolie
 Salt
 peber
 safran
 cayennepeber
 
Opskrift:
Brun kyllingestykkerne i olivenolie - tag dem op, når de har brunet lidt.

Steg løg, peberfrugt og hvidløg. Tilsæt safran - salt - peber og citronsaft fra 1 citron. Derefter tilsættes ¼ kop olivenolie og 8 dl. Hønsebouillon og 6 dl. Ris - til sidst lægges kyllingestykkerne i. Lad det koge i ca. 25-30 min. Tilsæt evt. mere bouillon.

Damp muslingerne til de åbner sig i kogende hvidvin - ca. 3 min. Smag evt. til med citronsaft.

Det hele pyntes af med jomfruhummere, citronbåde, muslinger, rejer og ærter

Tips:

Servér en grøn salat til - hvidløgsflüte og en god spansk rødvin fx en Rijo.





karakterer:
Opskriften er vist 13549 gange,
og udskrevet 476 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-11-22 07:57:28
Super god ret - let at lave. Jeg har brugt fisk og grønsagsbouillon i stedet for kylling Jomfruhummerhaler kan erstattes med tigerrejer. Sherry tomater et flotte til pynt.