Pangasius i fad
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Indsendt af : Annett Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 161804 gange,
og udskrevet 3641 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Søren B - 2016-01-11 22:48:45 Inden i overvejer at købe den fisk, så prøv lige at surfe lidt på nettet om hvordan de bliver opdrættet. Julie - 2012-09-05 19:08:32 Forstår slet ikke kommentaren om, at den bliver overkogt. Jeg synes nærmere, at den var lidt underkogt. Retten er slet ikke stærk og kunne efter min mening godt klare lidt mere chili - men det er jo smag og behag. Ellers fin ret, dog meget fed - er lige gået op for mig, at det jo er en hel dl fløde pr. person. Puha ;-) Morfred - 2012-05-05 17:19:24 Glimrende opskrift, men fisken bliver lige lovligt overkogt her. Jeg giver den 20 minutter ved 180 grader i stedet. PartyChef - 2010-12-08 16:03:46 hey med jer, Jeg ska selvf. prøve den her, men overvejer om man kunne pille chillien fra og om den i så fald blir lidt tam. Og hvilket alternativ smagsboost man så kunne anvende til kombinationen. Jeg tænker et italienskt tema, men snakker vi noget basilikum/oregano/timian-mix så er vi ude i noget kambolage med estragon'en og så burde man vel overveje alle ingredienser igen. Men tænker en italienst udgave hvor man erstatter chille med almindelige peberfrugter i strimler måske. folks tanker er velkomne ;) Smølfen - 2009-09-04 08:24:54 lækker og dejelig nem at lave :) Ruth - 2009-07-24 23:47:55 Har lige fået denne ret i aften, men med flere grønsager, og kokosmælk i stedet for fløde, samt tigerrejer ovenpå. Det smagte pragtfuldt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne