Den travles gryde

Den travles gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Enheder

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Svend Erik Stein Laursen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hambugerryg skåret i tynde skiver
2 løg
8-10 mellemstore kartofler
 salt
 peber
4 dl.bouillon
 fintklippet persille
 lidtsmørklatter
1 grøn peberfrugt
 
Opskrift:
Kødskiverne halveres og letsteger sammen med de snittede løg i smør
* I gryden kommer de skrællede kartofler, skåret i skiver sammen med salt og peber, måske lidt smørklatter
* Herover hældes bouillon, og under låg steger det til kartoflerne er møre, ca. 10-12 min.
* Lidt inden sreveringen kommer de en grøn peberfrugt i strimler og uden kerne i gryden, og retten smages til.
* Dejlig nem ret med brød og måske salat.





karakterer:
Opskriften er vist 4070 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu