Den travles gryde
Indsendt af : Svend Erik Stein Laursen Indsendt : Red : |
|
|
Kødskiverne halveres og letsteger sammen med de snittede løg i smør
* I gryden kommer de skrællede kartofler, skåret i skiver sammen med salt og peber, måske lidt smørklatter * Herover hældes bouillon, og under låg steger det til kartoflerne er møre, ca. 10-12 min. * Lidt inden sreveringen kommer de en grøn peberfrugt i strimler og uden kerne i gryden, og retten smages til. * Dejlig nem ret med brød og måske salat. |
|
|
Opskriften er vist 4278 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne