Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Broget hverdagsgryde 03

Broget hverdagsgryde 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Svend Erik Stein Laursen

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.finthakket løg
2 fedfinthakket hvidløg
3 spsk.olie
4-500 g.hakket oksekød
3 dl.langkornede ris
1-2 tsk.paprika
0.5 tsk.allehånde
 evt.0.25 tsk. cyennepeber
7-8 dl.bouillon
1 posedybfrosne majs evt. med peberfrugt ca. 250 g
1 posedybfrosne fine ærter ca. 250 g
1 ds.henkogte tomater (½ kg ds.)
 Salt
 peber
 
 Pynt:
1 peberfrugt
 
Opskrift:
* Svits de finthakkede løg og hvidløg i olie, indtil løgene er klare, men kun let gyldne. Tilsæt det hakkede kød og rør, til kødet har delt sig.
* Tilsæt ris og krydderier og bland det hele godt. Hæld bouillon og væden fra tomaterne ved retten og dæk gryden med låg. Lad retten småsnurre under låg 20-30 min. spæd evt. mere væske til. tilsæt majs, ærter og ituskårne dåsetomater. Kog retten videre ca. 10 min. uden låg. Smag retten til.

Tips:

Servering: Retten serveres i gryden, tynde ringe af peberfrugt lægges over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16943 gange,
og udskrevet 299 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu