Fegato alla veneziana

Fegato alla veneziana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 storeløg
4 spsk.olivenolie
600 g.kalvelever
4-6 bladeSalvie, frisk
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl løget skær det i tynde skiver. Sautér dem gyldenbrune i 2 spsk olie. Skyl og aftør leveren. Skær den i tynde skiver og steg dem i anden pande i olivenolie sammen med salvieblade. Steg til leveren ikke er rød mere. Først nu krydres med salt og peber. Anret sammen med løg.


karakterer:
Opskriften er vist 17418 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

liselotte smistrup  -  2008-09-11 13:59:01
Vi spiser denne ret med kartoffel-sellerimos, det smager skønt!