Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fegato alla veneziana

Fegato alla veneziana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :




Ingredienser:
2 storeløg
4 spsk.olivenolie
600 g.kalvelever
4-6 salvieblade
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skræl løget skær det i tynde skiver. Sautér dem gyldenbrune i 2 spsk olie. Skyl og aftør leveren. Skær den i tynde skiver og steg dem i anden pande i olivenolie sammen med salvieblade. Steg til leveren ikke er rød mere. Først nu krydres med salt og peber. Anret sammen med løg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15709 gange,
og udskrevet 165 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

liselotte smistrup  -  2008-09-11 13:59:01
Vi spiser denne ret med kartoffel-sellerimos, det smager skønt!