Bayersk gryde

Bayersk gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Enheder

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Laursen

Indsendt :     

Ingredienser:
300 g.flæskekød
 hvedemel
 salt
 peber
50 g.margarine
3 dl.vand
0.5 dl.tomatpuré
2 gulerødder
 evt.meljævning
 evt.kulør
2 bayerske pølser
 
Opskrift:
1. kødet skæres i terninger og vendes i mel og krydderier
2. Gulerødder skrælles og skæres i stykker
3. Kødet brunes i margarine
4. Vand, tomatpuré og gulerødder kommes i
5 Kog retten under låg ca. ½ time
6. De bayerske skæres i stykker og kommes i retten
7 Er retten for lys kommes lidt madkulør i
8. Er retten for tynd kommes lidt jævning i





karakterer:
Opskriften er vist 7036 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu