1. kødet skæres i terninger og vendes i mel og krydderier
2. Gulerødder skrælles og skæres i stykker
3. Kødet brunes i margarine
4. Vand, tomatpuré og gulerødder kommes i
5 Kog retten under låg ca. ½ time
6. De bayerske skæres i stykker og kommes i retten
7 Er retten for lys kommes lidt madkulør i
8. Er retten for tynd kommes lidt jævning i
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5942 gange, og udskrevet 94 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider