Man former farsen til hakkebøffer.
Derefter krydder man dem med salt, peber og paprika og bruner dem på panden, men kun til der er brune på begge sider.
Så lader man bøfferne køle af.
Så skærer man peber, løg og champignoner ud i små stykker og steger dette på panden til det er mørt.
Herefter skal dette også køle.
Det er meget vigtigt at det bliver helt koldt!!
Når disse ting er blevet kolde, skal man rulle butterdejspladerne ud med en kagerulle.
Butterdejen skal rulles meget tynd. Der skal bruges 1/2 plade til hver bøf.
Når pladerne er rullet ud, ligger man en bøf på hver stykke dej og lægger fyldet ovenpå bøffen.
Herefter lukker man dejen og lægger den enten på bagepapir eller i smurt fad.
Nu skal bøfferne pensles med æg og bages i forvarmet ovn på 225° i ca. 45 min. eller til de er gyldne.
Kan evt. serveres med kartofler, bearnaisesauce og grønsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 16596 gange, og udskrevet 194 gange.
Energi:
KJ total 13116 (3122 kcal)
KJ pr. Pers. 2623 (624 kcal)
Vægt ialt 1552 gram
Vægt pr. Pers. 310 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 844 KJ (201 kcal) Protein 9.8 gram Fedt 13.5 gram Kulhydrat 10.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider