Ovnbagt Laks 02

Ovnbagt Laks 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Enheder

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : qetesh

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.laks pr. person
 lime eller citron
 salt
 pepper
 
 Tilbehør:
 creme fraiche
 purløg
 karse
 dild
 persille
 salt
 pepper
 
Opskrift:
laksen skal helst være frisk, hvis den har været frossen, skal den være tøet før du starter. læg et stykke staniol ud på bordet, langt nok til at omslutte fisken, helst lidt ekstra. læg fisken på staniolen og pres citron ud over den. strø salt og pepper på, og tilsæt urterne. luk staniolen om fisken og læg den i ovnen på en plade.
100 grader.
lad laksen få en time og serveres på et fad.
serveres med nye kartofler og creme fraiche blandet på med finthakkede urter og salt og pepper.

Tips:

man kan også tilsætte urter efter valg personligt, bruger jeg nogle gange karse + dild + persille + purløg. hvis man har rester efter maden, kan man blande laksen op med creme fraichen. så har man et lækker pålæg! :D





karakterer:
Opskriften er vist 20986 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu