Pastafad med porre

Pastafad med porre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : aoge

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.frisk pasta
5 dl.Mornaysauce
400 g.kyllingefilet
200 g.bacon i tern
2 dl.mælk
3-4 porrer
100 g.reven gratineringsost
 salt
 peber
 paprika
 
Opskrift:
Kog kyllingen i letsaltet vand. Skær den i tern. Steg baconet af på en pande. Hæld fedtet fra. Hæld mornaysovsen i en gryde ved svag varme.

Skær porrerne i ringe, put dem i en gryde med kogende vand, og blancher dem. Tag dem op, før de bliver smattede.

Put kylling, bacon og porrer ned i osten, tilsæt mælk. Giv salt, peber og paprika efter smag. Lad det få et ganske kort opkog.

Den rå pasta fordeles i et ildfast fad, smør det evt med lidt planteolie først.
Hæld ostesovsen over pastaen, fordel den og tryg den lidt ned i pastaen. Drys reven ost over.

Bages i ovnen til osten er gyldenbrun, og pastaen er gennemvarm og lidt sprød i kanterne.

Tips:

kan serveres med flütes og tomat-salat med basilikum.





karakterer:
Opskriften er vist 7551 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu