Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pastafad med porre

Pastafad med porre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : aoge

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.frisk pasta
1 kartonmornaysovs
400 g.kyllingefilet
200 g.bacon i tern
2 dl.mælk
3-4 porrer
100 g.reven gratinerinsost
 salt
 peber
 paprika
 
Opskrift:
Kog kyllingen i letsaltet vand. Skær den i tern. Steg baconet af på en pande. Hæld fedtet fra. Hæld mornaysovsen i en gryde ved svag varme.
Skær porrerne i ringe, put dem i en gryde med kogende vand, og blancher dem. Tag dem op, før de bliver smattede.
Put kylling, bacon og porrer ned i osten, tilsæt mælk. Giv salt, peber og paprika efter smag. Lad det få et ganske kort opkog.
Den rå pasta fordeles i et ildfast fad, smør det evt med lidt planteolie først.
Hæld ostesovsen over pastaen, fordel den og tryg den lidt ned i pastaen. Drys reven ost over.
Bages i ovnen til osten er gyldenbrun, og pastaen er gennemvarm og lidt sprød i kanterne.

Tips:

kan serveres med flütes og tomat-salat med basilikum.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6617 gange,
og udskrevet 118 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu