Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Frito Mallorquin

Frito Mallorquin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.lammelever skåret i tern
1000 g.kartofler skåret i pomfrit-stænger
1 løg i tern
2 fedhakkede hvidløg
1 rød peber i tern
1 fennikel i tern (hak den grønne top)
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Ingredienserne skal ikke brune, men blive gyldne og bløde. Løft løg, peber og fennikel over til kartoflerne, når de er klar, og steg leveren ved høj varme i olien fra grøntsagerne. Efter tre-fire minutter vendes leveren sammen med de øvrige ingredienser. Skru ned for varmen og lad simre under låg i fem minutter. Smag til og server. Hvis ikke man kan få fennikel, kan man tilsætte grøntsagerne en tsk. fennikelfrø under stegningen.

Tips:

På Mallorca putter de både nyrer og ting-vi-ikke-har-lyst-til-at-vide i denne simple bonderet, men mærkeligt nok smager den rigtig godt. Vi nøjes dog med lammelever. Varm olivenolien i en gryde og steg kartoflerne ved lav varme. Steg de øvrige grøntsager i en anden gryde.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3428 gange,
og udskrevet 60 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu