Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Picata milanese

Picata milanese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Picata milanese, billede 4 Picata milanese, billede 1 Picata milanese, billede 2 Picata milanese, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skiverkalveindelår, á 200 g
2-3 æg
1 dl.reven parmesan
1 dl.rasp
50 g.smør
 


Opskrift:

Bank kødskiverne let med hånden. Pisk æggene sammen, bland osten og raspen. Paner kødskiverne i æg og så i ost-raspblandingen. Steg dem med fedtstoffet ved jævn varme i ca. 2 minutter på hver side.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12357 gange,
og udskrevet 90 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu