Hamburgerryggen lægges i en lille gryde. Dækkes med vand. Lad vandet koge op til det skummer.
Tilsæt krydderierne. Skru ned for varmen og læg låg på. Koges ved svag varme i 20 minutter.
Tag gryden fra blusset og lad kødet hvile i vandet i 30 minutter.
Flødepeberrodsssovs:
Smørret smeltes og melet røres i. Kogevand og piskefløde tilsættes lidt efter lidt under konstant omrøring. Sovsen koger godt igennem inden den revne peberrod tilsættes.
Smages til med salt, peber og ekstra peberrod.
Server med kogte grønsager og kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(12 stemmer)
Opskriften er vist 73871 gange, og udskrevet 2832 gange.
Energi:
KJ total 14950 (3559 kcal)
KJ pr. Pers. 3737 (889 kcal)
Vægt ialt 3543 gram
Vægt pr. Pers. 885 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 421 KJ (100 kcal) Protein 6.4 gram Fedt 5.4 gram Kulhydrat 7.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
jesper - 2018-04-13 17:57:37 SÅDAN var super go!!!! Alt blev spist op af min ellers meget kræsne familie og venner
Ann - 2010-01-25 18:43:25 God opskrift - det er ikke sidste gang vi får det.
Jeg kom lidt eddike ca 1 spsk og lidt sukker i sovsen, og det blev den ikke ringere af ...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider