Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hamburgerryg med peberrodssovs og kogte grønsager

Hamburgerryg med peberrodssovs og kogte grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hamburgerryg med peberrodssovs og kogte grønsager, billede 4 Hamburgerryg med peberrodssovs og kogte grønsager, billede 1 Hamburgerryg med peberrodssovs og kogte grønsager, billede 2 Hamburgerryg med peberrodssovs og kogte grønsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Hamburgerryg, rå
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
  krydderurter efter smag
   
  Flødepeberrodsssovs:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Kogevand fra kartoflerne 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 brev Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
   
400 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
400 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Blomkål 1 mellem blomkål vejer ca. 500 gram renset vægt.
   
800 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Hamburgerryggen lægges i en lille gryde. Dækkes med vand. Lad vandet koge op til det skummer.

Tilsæt krydderierne. Skru ned for varmen og læg låg på. Koges ved svag varme i 20 minutter.

Tag gryden fra blusset og lad kødet hvile i vandet i 30 minutter.

Flødepeberrodsssovs:
Smørret smeltes og melet røres i. Kogevand og piskefløde tilsættes lidt efter lidt under konstant omrøring. Sovsen koger godt igennem inden den revne peberrod tilsættes.

Smages til med salt, peber og ekstra peberrod.

Server med kogte grønsager og kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 72065 gange,
og udskrevet 2805 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 14950 (3559 kcal)
KJ pr. Pers. 3737 (889 kcal)
Vægt ialt 3543 gram
Vægt pr. Pers. 885 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 421 KJ (100 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jesper  -  2018-04-13 17:57:37
SÅDAN var super go!!!! Alt blev spist op af min ellers meget kræsne familie og venner

Ann  -  2010-01-25 18:43:25
God opskrift - det er ikke sidste gang vi får det. Jeg kom lidt eddike ca 1 spsk og lidt sukker i sovsen, og det blev den ikke ringere af ...