Sennepskrydrede kødruller

Sennepskrydrede kødruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
4 skinkeschnitzler
 salt
 peber
3 spsk.sennep
2 spsk.finthakket løg
2 spsk.cremefraiche
3 spsk.smør eller margarine
1 dl.bouillon
1 spsk.vineddike
3 gulerødder i tynde skiver
125 g.perleløg
2 tsk.maizenamel
 
Opskrift:
Bank kødskiverne godt ud.
Bland salt, peber, sennep, løg og creme fraiche i en skål.
Fordel sennepsblandingen over kødskiverne og rul disse sammen. Hold sammen med tandstikker eller kødnåle.

Varm fedtstoffet op i en stegegryde eller sautérpande og brun kødrullerne heri.
Skru ned for varmen og kom bouillon og vineddike ved. Tilsæt gulerødder og perleløg.
Lad retten småsimre ca. 45 min.

Tag kød og grønsager op på et varmt fad og jævn skyen med maizenamel, smag til og hæld saucen over kødet.

Servér med løse ris eller kartoffelmos.

Tips:

Retten kan tilberedes dagen før og blot varmes op i gryde eller ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 2433 gange,
og udskrevet 68 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu