Sennepskrydrede kødruller
Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Bank kødskiverne godt ud.
Bland salt, peber, sennep, løg og creme fraiche i en skål. Fordel sennepsblandingen over kødskiverne og rul disse sammen. Hold sammen med tandstikker eller kødnåle. Varm fedtstoffet op i en stegegryde eller sautérpande og brun kødrullerne heri. Skru ned for varmen og kom bouillon og vineddike ved. Tilsæt gulerødder og perleløg. Lad retten småsimre ca. 45 min. Tag kød og grønsager op på et varmt fad og jævn skyen med maizenamel, smag til og hæld saucen over kødet. Servér med løse ris eller kartoffelmos. Tips: Retten kan tilberedes dagen før og blot varmes op i gryde eller ovn. |
|
|
Opskriften er vist 2560 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne