Mandelschnitzel

Mandelschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
600 g.kalveinderlår
1 æg
3 spsk.grahamsmel
40 g.mandelflager
75 g.smør
0.5 dl.olie
100 g.nybælgede grønne ærter
200 g.hvidløgspasta
 salt
 friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Skær kødet i 4 skiver, bank det og krydr det på begge sider med salt og peber. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken og bland mel og mandler på en anden tallerken. Vend først kødet i ægget og derefter i mandelblandingen. Tryk kødet godt ned i det, så paneringen sidder fast. Varm smør og olie på en pande og brun kødet på begge sider, skru ned og lad det stege ved svagt blus i 6-7 min. Kog Pastaen efter anvisningen på posen og server schnitzlerne sammen med de friske sprøde ærter, pastaen samt fedtstoffet fra panden.


karakterer:
Opskriften er vist 6677 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu