Kød og bacon brunes i smøret ved god varme og krydres med salt og peber.
Hakket løg,hvidløg og rensede champignon brunes med et par min. Varmen dæmpes og der tilsættes hakkede, flåede tomater, bouillon og paprika.
Lad retten simre i 20 min.
Den rensede porre skæres i skiver.Rød peber skæres i tynde strimler, Porre, rød peber og cocktailpølser tilsættes og koger med et par min. Retten jævnes evt. med lidt maizena. Hakker persille drysses over.
Tips:
Serveres med en god hjemmelavet kartoffelmos
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8851 gange, og udskrevet 285 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider