Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sorte gryde 03

Sorte gryde 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : olsa

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.Gullash kød
 Bacon i tern
1 pk.friske champignon
1 porre
1 løg
1 rød peber
1 ds.hakkede tomater
1 pk.cocktailpølser
1 fedhvidløg
2 dl.bouillon
0.5 tsk.paprika
 frisk persille
 salt
 peber
 smør til stegning
 
Opskrift:
Kød og bacon brunes i smøret ved god varme og krydres med salt og peber.
Hakket løg,hvidløg og rensede champignon brunes med et par min. Varmen dæmpes og der tilsættes hakkede, flåede tomater, bouillon og paprika.
Lad retten simre i 20 min.
Den rensede porre skæres i skiver.Rød peber skæres i tynde strimler, Porre, rød peber og cocktailpølser tilsættes og koger med et par min. Retten jævnes evt. med lidt maizena. Hakker persille drysses over.

Tips:

Serveres med en god hjemmelavet kartoffelmos


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8592 gange,
og udskrevet 283 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu