Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalveinderlår med engelsk sauce og små grøntsager

Kalveinderlår med engelsk sauce og små grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :





Ingredienser:
2 skiverkalveinderlår (letbanket), a ca. 180 g
4 smågulerødder med top
150 g.sukkerærter
2 dl.kalvebouillon
 Engelsk sauce (worchestershiresauce)
400 g.kartofler


Opskrift:

Kartoflerne koges. Kalveinderlåret brunes på begge sider og steges ca. 5-6 min på hver side. Grøntsagerne koges møre. Kalveinderlåret tages af panden og holdes lun. På samme pande koges bouillon ind og smages til med engelsk sauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17615 gange,
og udskrevet 188 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu