forårsløg (alt efter størrelse)1-2 bdt. forårsløg (alt efter størrelse)
400
g.
ris400 g. ris
Opskrift:
Skær forårsløg i små tynde skiver, svits dem på en pande og læg så til side, men holdes lune.
Steg laks på panden til de er gennemstegte, server sammen med ris og hæld så forårsløg henover.
Sovs; hvidvins sovs passer super til ;)
Tips:
Man kan evt. putte ris i en kop. med et stykke film henover, og så et par minutter i micro ovnen, så har de form efter koppen når de kommer ud.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6483 gange, og udskrevet 88 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider