Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk kalveinderlår med gorgonzolasauce

Italiensk kalveinderlår med gorgonzolasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Italiensk kalveinderlår med gorgonzolasauce, billede 4 Italiensk kalveinderlår med gorgonzolasauce, billede 1 Italiensk kalveinderlår med gorgonzolasauce, billede 2 Italiensk kalveinderlår med gorgonzolasauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.kalveinderlår
 salt
 friskkværnet peber
75 g.parmesanost
 frisk salvie
12 skiverparmaskinke
4 spsk.olivenolie
1 dl.hvidvin
 
 Sauce:
150 g.gorgonzola
2 dl.piskefløde
 salvie
1 fedhvidløg
0.5 spsk.majsstivelse
 


Opskrift:

Skær kødet i 10 tynde skiver og bank det let med håndroden. Drys skiverne med salt, peber og friskreven parmesanost og læg et par salvieblade på. Læg en skive parmaskinke på hvert stykke kød og sæt det fast med kødnåle.

Brun kødet i olie på en stor pande, læg siden med parmaskinke nedad først. Steg kødskiverne 2 min. på hver side, læg dem i et fad og hold dem varme.

Kog panden af med vin. Opvarm fløde og gorgonzola i en gryde, hæld pandeafkoget op i gryden og tilsæt hakket salvie og presset hvidløg. Smag til med salt og peber og jævn saucen med majsstivelse, rørt ud i vand.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 52373 gange,
og udskrevet 1970 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Toria  -  2017-06-13 20:25:21
Min mand er helt vild med sovsen.Jeg laver gerne en stor portion og fryser derefter ned i mindre portioner.


  -  2015-10-25 13:07:27
Serveres med kartofler eller andet ?


Marianne  -  2011-03-23 19:35:41
Rigtig god ret. Og ja den bedste gorgonzola sovs vi har smagt her.


jørgen  -  2007-12-30 17:36:02
Retten er nem at lave, og kan laves i forvejen. Sovsen er bare noget af det bedste, vi har smagt.