Ruskomsnusk med makeronni

Ruskomsnusk med makeronni, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nanna

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 posemakaroni
100 g.Margarine
2 løg
1 pakkepølser
4-500 g.ketchup (gerne bland en dyr og en billig)
 salt
 peber
 
Opskrift:
det er nemt nok at lave mere af den har ret, fordi pr 100 gram margarine skal der bruges en pose makeronni.
Man starter med at sætte vand over til makeronnien, så det er færdigt når det skal bruges.
Så smelter man margarinen i en gryde, ikk for høj varme, det må ikk blive brunt, mens det står og smelter skære man løgene ud, jeg plejer at skære dem i skiver, men det er hvad man bedst kan lide.
De kommes ned i margarinen, der er smeltet, så de kan blive bløde, det må stadig ikk blive brunt.
Mens de står og bliver bløde skære man pølserne ud i stumper, og kommer dem op til margarine og løg.
Og nu vil makeronnierne normalt være færdig, så vandet hældes fra. Men hvis de ikk er laver man bare sovsen færdig. og det er bare at hælde ketchup i, og smage til med lidt salt og peber. det er lidt svært at vurdere mængden, men prøv jer lidt frem, jeg vil mene 500 gram er nok, men jeg laver det jo bare.
Til sidst blander man bare det hele sammen i en stor gryde eller skål, og så er det faktisk klar til at spise.
Velbekomme.

Tips:

den er god dagen efter, i ovnen og noget sølvpapir over, så bliver det ikk tørt.





karakterer:
Opskriften er vist 5182 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-26 15:59:16
super nem ret, dejligt i en travl hverdag, og meget børnevenlig.. kan kun anbefles her fra.. det er jo ikk den store kulunariske oplevelse, men det er bare en rigtig god hverdagsret..