Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Helstegt fricandeau

Helstegt fricandeau, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.kalveinderlår eller halskam
50 g.margarine
4 tynde skiver ferskt eller røget bacon
1 løg i skiver
1 snittet gulerod
5 dl.suppe
2-3 laurbærblade
2 helenelliker
1 dl.fløde
 Meljævning
 Kulør
 salt
 


Opskrift:

Mørt kalveinderlår brunes hurtigt på alle sider i margarine. I en smurt stegeso eller ildfast fad lægges løgskiver og skiver af gulerod. Kødstykket lægges herpå og dækkes med spækskiver. Kogende suppe, laurbærblad og nelliker tilsættes. Fadet dækkes med tætsluttende låg og stilles i ovn ved 165 grader i 1½ time. SKyen hældes fra, koges ind med fløde, jævnes, farves med kulør og smages til. Imens stilles kødet utildækket i ovnen ved 250 grader 5-15 min. til overfladen er blank og glinsende.

Kartoffelmos serveres til. Der kan lægges små karotter i fadet til stegen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13084 gange,
og udskrevet 278 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu