|
500 | g. | hakket oksekød500 g. hakket oksekød | 12 | | kartofler12 kartofler | 5 | fed | hvidløg5 fed hvidløg | | Lidt | persille Lidt persille | 1 | | stort løg1 stort løg | 2 | | gulerødder2 gulerødder | 1 | | rød peber1 rød peber | 2 | stk. | rød pesto2 stk. rød pesto | | | Olie til stegning Olie til stegning | | | Salt Salt | | | Peber Peber | | | | 2 | pakker | knorr bearnaise sause2 pakker knorr bearnaise sause | 5 | dl. | mælk5 dl. mælk | 100 | g. | smør100 g. smør | | | |
| |
Start med at skrølle kartoflerne, sæt dem over, og lad dem være til de er færdige.
Derefter skræller du 2 fed hvidløg, og hakker lidt persille, blander det i det hakkede oksekød, sammen med salt og peber.
Når du har gjort det, fordeler du kødet, så der bliver 4 ligestore klumper, og laver bøffer ud af dem.
Så skærer du grøntsagerne.
Løget skæres i tern, peberfrugten i strimler, og guleroden i skiver. Hvidlæget presses sammen med grøntsagerne.
Ca. en halv time, inden kartoflerne er færdige, begynder du at stege bøfferne på lavt blus, så de ikke bliver sorte.
Du steger grøntsagerne på højt blus, ca. 10 min, og når du synes de er ved at være ristede nok, tilsætter du pestoen, og skruer ned på lavt.
Sausen laver du 5 min før det andet er færdig. (følg anvisningen på pakken)
Så er der serveret, velbekomme.
|