Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Baconporrer

Baconporrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Baconporrer, billede 4 Baconporrer, billede 1 Baconporrer, billede 2 Baconporrer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
300 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
Opskrift:
Skær toppen af porrerne, og rengør disse. Kog porrerne til de er næsten færdige. og læg dem til afkøling/afdrypning i et sigte.

Vikl bacon om porrerne, når disse er kolde.

De vendes derefter i æg og rasp (gerne 2 gange) og steges på panden til de er gyldenbrune.

Spises varme evt. med brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 28909 gange,
og udskrevet 537 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8127 (1935 kcal)
KJ pr. Pers. 2031 (483 kcal)
Vægt ialt 2096 gram
Vægt pr. Pers. 524 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 387 KJ (92 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Shc.  -  2014-02-10 18:39:21
Rigtig dejlig hverdagsret.

Per  -  2012-02-15 16:15:46
Vi halverede porrerne, så er de nemmere at håndtere, samtidig passer det også med en skive bacon pr. stykke porre

Per Sørensen  -  2010-11-13 11:40:31
Jeg kender opskriften på tilberedningen af porrerne. Det kan anbefales at spise porrerne, tilberedt som ovenstående, men med kartofler og persillesovs. Vi kalder det forloren ål - og er en meget populær ret både ved børn og voksne. Jeg kunne tænke mig at prøve at tilberede porrerne i ovnen, hvilket nok vil gøre rettet mere fedtfattig.