Kryderier, ketchup og olie blandes sammen, derefter kommes korteleterne i en frysepose med marinaden, og der bindes knude på posen og den rystes og stilles på køl i ca 2 timer.
Når kødet så har stået på køl og trukket, brunes det på en pande i lidt olie.
Butterdejspladerne tages ud af pakken og rulles så tyndt ud som muligt, derefter smøres osten på dejen (ikke helt ud til kanten da dejen ikke kan lukkes sammen så).
Korteletterne ligges hver for sig på butterdejen og de pakkes ind i 4 pakker, og ligges i et ildfast fad med den foldede side ned af.
Derefter kommes fadet ind i en forvarmet ovn på 175 grader, og bages i 25 min.
Tips:
Korteletterne serveres med ris og tomatsovs.
Korteletterne kan byttes ud med kyllingebryst.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6400 gange, og udskrevet 138 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider