| |
|
Helleflynder, Marineret
Helleflynder, Marineret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
800 | g. | helleflynderfilet 800 g. helleflynderfilet | | | | | | Marinade: Marinade: | 0.75 | dl. | olie 0.75 dl. olie | 0.25 | dl. | citronsaft 0.25 dl. citronsaft | 0.5 | tsk. | salt 0.5 tsk. salt | 3 | spsk. | fintklippet brøndkarse 3 spsk. fintklippet brøndkarse | 2 | spsk. | fintklippet dild 2 spsk. fintklippet dild | 2 | spsk. | klippet purløg 2 spsk. klippet purløg | 2 | spsk. | finthakket løg 2 spsk. finthakket løg | | | | 1000 | g. | kartofler1000 g. kartofler | | | |
| |
Fisken skæres i skiver á 3 - 4 cm tykkelse, og kommes i et ildfast fad. Overhældes med marinaden og kommes i køleskabet i ca. 1 time.
Tilberedes i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i 25 - 20 minutter.
Serveres med kogte kartofler.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8312 gange, og udskrevet 121 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|