Helleflynder, Marineret

Helleflynder, Marineret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Helleflynder, Marineret, billede 4 Helleflynder, Marineret, billede 1 Helleflynder, Marineret, billede 2 Helleflynder, Marineret, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.helleflynderfilet
 
 Marinade:
0.75 dl.olie
0.25 dl.citronsaft
0.5 tsk.salt
3 spsk.fintklippet brøndkarse
2 spsk.fintklippet dild
2 spsk.klippet purløg
2 spsk.finthakket løg
 
1000 g.kartofler
 
Opskrift:
Fisken skæres i skiver á 3 - 4 cm tykkelse, og kommes i et ildfast fad. Overhældes med marinaden og kommes i køleskabet i ca. 1 time.

Tilberedes i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i 25 - 20 minutter.

Serveres med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 9702 gange,
og udskrevet 147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu