Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i karry med ananas og champignon

Kylling i karry med ananas og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mama4

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.Kyllingfilé i strimler
1 ds.Ananas (tern)
1 gl.Champignoner i skiver
 Margarine
 hvedemel
 Mælk
 Karry (gerne forskellige slags)
1 tsk.Hønseboullion pasta (Oscars)
1 knsp.Aromat
1 knsp.Oregano
 
Opskrift:
Varm fedtstoffet.
Tilsæt kyllingekødet og brun det.
Tilsæt vand, så kyllingekødet er dækket.
Kog kyllingen i ca. ½ time.

- sæt gerne risene i gang nu -

Hæld vandet fra kyllingen og gem det til sovsen.
Læg kyllingekødet i en skål

Sovs:
Brand karryen af i margarinen.
Tilsæt mel under omrøring og lav en smørbolle.
Tilsæt lidt mælk (1-2 dcl.) under omrøring, og sørg for at massen er jævn.
Tilsæt vandet fra kyllingen lidt efter lidt til du har den mængde sovs du skal bruge.
spæd gerne til med ananassaften
- det giver en ekstra god smag i sovsen -
Smag den til med krydderierne.
Tilsæt champignoner og Ananas.

Serveres med ris.

Tips:

- Bland gerne flere typer af karry sammen, da det giver en mere intens og dybere smag generelt i alt slags retter. - Boullionen kan sagtens erstattes med alm. terninger (ca. 4 stk.) - Mængden af krydderier er kun vejl., da det tit kommer an på smag og behag. - Man kan sagtens bruge kyllingekød fra en hel kylling eller hele kyllingelår, men så bliver sovsen lidt federe. (kan varmt anbefales) - Basmatiris anbefales. (tilsæt gerne en lille klat boullion i vandet. Bon Appétit!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 29932 gange,
og udskrevet 706 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

C. Larsen  -  2009-12-14 01:41:58
kYLLINGEN SKAL/BØR først STEGES AF med KARRY - CA. 1 SPSK. OG DEREFTER TILSÆTTES FORSKELLIGE TING - ELLERS SMAGER DEN AF INTET - BORTSET FRA SAUCEN, MEN DET HAR INTET MED KARRYKYLLING AT GØRE. dE SKAL STEGES FØRST I SMØR TILSAT KARRY, OG UDEN AT SMØRRET BRUNER.

  -  2009-02-06 17:56:09
smager super godt. har tilføjet kikærter.men god ret nem til børn