Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling på cremet porrebund

Kylling på cremet porrebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rebechs

Indsendt :



Ingredienser:
1 pk.kyllingefiletter
2.5 dl.fløde
3 dl.hvidvin
2 pk.porrer/forårsløg
 Salt
 peber
 karry
1 pk.bacon
1 ps.revet ost
 
Opskrift:
Kyllingen steges til de er let gyldenbrune.

Herefter tages de af panden og de snittede porrer/forårsløg samt bacon steges ved lav varme.

3 dl hvidvin hældes ned til bacon+porrer/forårsløg.
Dette koges op.

Herefter tilsættes den kvarte liter fløde, behøves ikke koges op.

Salt, peber og karry tilsættes. Smag til.

Kyllingen lægges i et ovnfast fad. Herefter hældes det hele fra panden over. Gratiner med ost.

Sæt det hele i ovnen ved 200C. og lad det være der i 25min, eller til det hele er gyldent.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17972 gange,
og udskrevet 671 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mette  -  2019-08-04 10:27:32
Tilsæt revet gulerod og ekstra væske (jeg skifter vin ud med vand) serverer normalt ris til ... himmelsk 🤗😃

mutte  -  2012-03-22 11:32:18
Super lækker ret. Jeg supplerede med kartofler og gulerødder, som jeg kogte lidt først og så kom det med i ovnen til sidst blandet med porrerne.

Henrik  -  2012-03-08 11:20:44
Det smager suverænt godt. Egentlig underligt, da det jo i bund og grund er en ret simpel opskrift. Men sommetider er det simple ikke at kimse af. Jeg serverer med kartoffelmos lavet på bagte katofler og gratineret i ovnen.

Ginie  -  2009-07-14 13:23:51
Jeg plejer at lave ris til, men kartoffelmos vil også egne sig hertil. Hvis du følger opskriften helt nøj vil der ikke blive st meget sauce, så jeg giver den gerne lidt ekstra, da jeg synes det giver det sidste.

Rebechs  -  2008-11-20 15:36:20
Tilbehør, ris, flutes og salat.