Ris, minimælk og flækkede vanillestænger koges i en gryde ved svag varme under låg i 40-60 min. under hyppig omrøring. Vanillestængerne tages op, og grøden afkøles helt.
Grøden smages til med sukker og Perfect Fit. Hakkede mandler tilsættes. HUSK DEN HELE MANDEL TIL MANDELGAVEN.
Cremefine piskes stiv og blandes med kvark, pisk evt. igen, til du har en passende konsistens.
Cremefine-blandingen vendes forsigtigt i grøden. Opbevares i køleskab indtil servering.
Serveres med sukkerfri kirsebærsauce.
Tips:
Denne ret har både et lavt sukkerindhold og et lavt fedtindhold. Perfect Fit sørger for, at der er fibre i retten og bør derfor ikke udskiftes med med andet sødemiddel.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(129 stemmer)
Opskriften er vist 19865 gange, og udskrevet 221 gange.
Energi:
KJ total 8144 (1939 kcal)
KJ pr. Pers. 1018 (242 kcal)
Vægt ialt 1674 gram
Vægt pr. Pers. 209 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 486 KJ (115 kcal) Protein 6.2 gram Fedt 5.0 gram Kulhydrat 12.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider