Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Risalamande - Fedtfattig og diabetes egnet

Risalamande - Fedtfattig og diabetes egnet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Erfaren diabetiker

Indsendt :


Risalamande - Fedtfattig og diabetes egnet, billede 4 Risalamande - Fedtfattig og diabetes egnet, billede 1 Risalamande - Fedtfattig og diabetes egnet, billede 2 Risalamande - Fedtfattig og diabetes egnet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
10 dl. Minimælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
100 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
0.5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Perfect Fit Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Cremefine 19% (til piskning) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Kvark 0.3%
   
Opskrift:
Ris, minimælk og flækkede vanillestænger koges i en gryde ved svag varme under låg i 40-60 min. under hyppig omrøring. Vanillestængerne tages op, og grøden afkøles helt.

Grøden smages til med sukker og Perfect Fit. Hakkede mandler tilsættes. HUSK DEN HELE MANDEL TIL MANDELGAVEN.

Cremefine piskes stiv og blandes med kvark, pisk evt. igen, til du har en passende konsistens.

Cremefine-blandingen vendes forsigtigt i grøden. Opbevares i køleskab indtil servering.

Serveres med sukkerfri kirsebærsauce.

Tips:

Denne ret har både et lavt sukkerindhold og et lavt fedtindhold. Perfect Fit sørger for, at der er fibre i retten og bør derfor ikke udskiftes med med andet sødemiddel.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (31 stemmer)

Opskriften er vist 16958 gange,
og udskrevet 200 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8144 (1939 kcal)
KJ pr. Pers. 1018 (242 kcal)
Vægt ialt 1674 gram
Vægt pr. Pers. 209 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 486 KJ (115 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 12.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu