helleflynderfilet med skind 800 g. helleflynderfilet med skind
240
g.
risottoris 240 g. risottoris
9
dl.
hønsebouillon 9 dl. hønsebouillon
1
løg1 løg
2
fed
hvidløg 2 fed hvidløg
50
g.
smør 50 g. smør
1
dl.
revet parmesan 1 dl. revet parmesan
Pesto lavet på soltørrede tomater Pesto lavet på soltørrede tomater
Pesto lavet på basilikum og parmesan Pesto lavet på basilikum og parmesan
Opskrift:
Risene sauteres let i en smule olie sammen med finthakket løg og hvidløg. Hønsebouillonen tilsættes langsomt i takt med, at risene kan opsuge væden. Den koges ved sagte varme. Risene skal have, til de er møre, men må ikke være lige så møre som grødris. Smørret tilsættes sammen med parmesan, og risottoen skal dryppe med lidt trøffelolie. Den skal være våd, men ikke flydende.
Hellefisken soigneres og deles i fire stykker. Disse duppes tørre og steges i lidt olie på skindsiden, indtil den er sprød og gylden. Fisken vendes og steges få minutter på den anden side.
Fisken anrettes på risottoen, og der garneres med de to slags pesto.
Der kan serveres lækkert brød eller smør-dampede grønsager til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 17462 gange, og udskrevet 153 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider