Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Franske Baguettes

Franske Baguettes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FrkFornuftig

Indsendt :



Ingredienser:
5 dl.koldt vand
12 dl.hvedemel
20 g.gær
2-3 tsk.salt
 
Opskrift:
Alle ingredienser skal være kolde når du starter.
Bland vand og mel i en skål og ælt virkeligt grundigt indtil du har en elastisk dej som lige akkurat klæber lidt til hænderne.Det er ikke sikkert du skal bruge al melet.
Tryk dejen flad og smuldr gæren over dejen. Ælt gæren ind i dejen.
Tryk dejen flad igen og drys salt på, ælt igen.
Stil dejen til hævning et køligt sted i 5-6 timer. Den skal hæve til mindst dobbelt størrelse.
Skrab dejen ud af skålen efter end hævning. Den må IKKE æltes igen. Form forsigtigt 3 flutes som er lige så lange som bagepladen og lad dem efterhæve her i 30 min.
Varm ovnen op til 300 grader.
Drys flutene med mel og sæt 3 ridser i hvert flute med en skarp kniv.
Kast en øseske med kogende vand ind i ovnen og luk så der dannes damp.
Bag flutene i 8 min ved 300 grader, skru derefter ned til 200 og bag færdig i 22 min. så de ialt bages i 30 min.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Baguettes

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12437 gange,
og udskrevet 248 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu