blåskimmelost fx Danablu1 spsk. blåskimmelost fx Danablu
evt.
kulør evt. kulør
evt.
jævning evt. jævning
Opskrift:
Skyl hjerterne og fjern årestammerne.
Skær bacon og hjerter i tynde strimler.
Gyldn smørret i en tykbundet gryde. Del hjerter og bacon i to portioner og brun hver portion for sig. Læg alt kød tilbage i gryden og tilsæt piskefløde, vand, salt og peber. Lad retten småsnurre under låg ved svag varme ca ½ time. Smag til med ribsgelé og Danablu og tilsæt evt. kulør, kan jævnes
Tips:
tilbehør:
1 kg kartofler og
300 g. grønt salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(18 stemmer)
Opskriften er vist 19292 gange, og udskrevet 560 gange.
Kommentarer
Hedevig - 2019-04-02 13:39:41 Kan man bruge kalvehjerte også
Marianne i Nice,Frankrig - 2010-12-29 09:10:06 Putter lidt løg eller skalotteløg i, da det giver en god smag
- 2010-01-09 20:49:12 Esther - 2010-01-09
Ja, det smager virkelig godt. Jeg havde ikke blåskimmelost i, men lod retten koge med ribssaften i og det blev virkelig lækkert. Vores datter kan normalt ikke lide hjerter, men hun synes også at det smagter lækkert.
Nani - 2008-11-18 10:19:13 Ummm det smager himmelsk :-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider