Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjerter i vildtsauce

Hjerter i vildtsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : olsa

Indsendt :



Ingredienser:
2 svinehjerter
4 skiverbacon i skiver
50 g.smør
1.5 dl.piskefløde
1.5 dl.vand
1.5 tsk.salt
 friskkværnet peber
3 tsk.ribsgelé
1 spsk.blåskimmelost fx Danablu
 evt.kulør
 evt.jævning
 
Opskrift:
Skyl hjerterne og fjern årestammerne.
Skær bacon og hjerter i tynde strimler.
Gyldn smørret i en tykbundet gryde. Del hjerter og bacon i to portioner og brun hver portion for sig. Læg alt kød tilbage i gryden og tilsæt piskefløde, vand, salt og peber. Lad retten småsnurre under låg ved svag varme ca ½ time. Smag til med ribsgelé og Danablu og tilsæt evt. kulør, kan jævnes

Tips:

tilbehør: 1 kg kartofler og 300 g. grønt salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (18 stemmer)

Opskriften er vist 18197 gange,
og udskrevet 533 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Hedevig   -  2019-04-02 13:39:41
Kan man bruge kalvehjerte også

Marianne i Nice,Frankrig  -  2010-12-29 09:10:06
Putter lidt løg eller skalotteløg i, da det giver en god smag

  -  2010-01-09 20:49:12
Esther - 2010-01-09 Ja, det smager virkelig godt. Jeg havde ikke blåskimmelost i, men lod retten koge med ribssaften i og det blev virkelig lækkert. Vores datter kan normalt ikke lide hjerter, men hun synes også at det smagter lækkert.

Nani  -  2008-11-18 10:19:13
Ummm det smager himmelsk :-)