rød karry (fra Hedebogård efter smag rød karry (fra Hedebogård efter smag
Opskrift:
læg kyllingekødet i et fad og brun det i ovnen. Bland flåede tomater, fløde og tomatpure sammen, og hæld det over kyllingekødet. lad retten stå i ovnen i ca. ½-1 time ved ca. 200 grader, til kødet er mørt
Tips:
Serveres med ris og/el. flute og blandet salat.
Man kan gratinere med ost hvis man ønsker.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7419 gange, og udskrevet 105 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider