Fars i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Kate Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
lav en frikadellefars af svinekød-løg-æg-mel samt mælk el. danskvand.
Smør et ildfast fad med og rasp det af læg derefter bacon i bunden og derefter det første lag fars derefer grønsagerne og fars igen. drys rasp ovenpå og læg bacon skiver slut af med et par klatter smør og bag retten i ca. 1 time i ovnen ved 200 grader C. alm ovn. Serveres med kartofler og evt. smørsovs. kan varmes på panden dagen derpå hvis der er en rest tilbage. |
|
Opskriften er vist 135637 gange,
og udskrevet 1659 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Fru Hansen - 2020-10-10 16:36:53 Prøv med æblebåde og løg i mellemlaget i stedet for grøntsager. Giver en god smag til farsen Marie - 2018-01-17 17:28:14 Der mangler lidt forklaring til 2. sidste afsnit Carit - 2017-03-20 12:53:02 Der var første gang jeg lavede den, men bestemt ikke sidste gang. Så nu skulle den lige printes ud. Per - 2013-08-15 17:49:36 Til billedet har vi brugt en broccoliblanding fra frost. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne