kaschew nødder til servering kaschew nødder til servering
Opskrift:
skær gulerødder, peberfrugt i fine stave ca 3 cm lange. forårsløg skæres på skrå i 2 cm lange stygger (bevar så meget af det grønne som muligt). porre skæres i grove skiver. sukkerærter skæres på skrå over på midten. riv ingefæren over gulerødderne.
skær kyllingen i små stykker efter smag og steg det i en stor pande/wok. når det er gennemstikt lader man det hvile på en tallerken til senere.
gulerødder, ingefær, svitses let og dertilsættes lidt vand så grønsagerne ikke brander på. når de er halvt gennemstigt tilsættes rasten og der steges til grønsagerne er færdige. smag til med soya sous.(det er bedst hvis der stadig er lidt bid i gulerødder, ærter)kylling tisættes og kokusmælk hældes over. chili, salt og peber smages til og det hele får et opkog.
server med ris eller stegte nudler.
kashew nødderne hældes over hver tallerken efter servering.
Tips:
det smager rigtig godt også dagen efter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 4762 gange, og udskrevet 99 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider