Palt

Palt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :

Ingredienser:
1000 g.kartofler
2 tsk. salt
1 l.hvedemel
200 g.svinekød saltet
 
4 l.kogende vand
2 spsk.salt
 
 Serveres med:
 smeltet smør
 tyttebær syltetøj
 
Opskrift:
Skræl og riv kartofler. Arbejde sammen med salt og mel til en løs dej. Form dejen til kugler med hænderne. Dyp hænder i koldt vand for at gøre det lettere.

Skær svinekødet i små tern. Lav en fordybning i hver kugle og læg i 1 spiseskefuld af kød i hver, fold over dejen og glat kuglerne.

Læg kuglerne i kogende saltet vand, og lad dem simre i ca. 1 time.

Serveres paltene med tyttebær syltetøj og smør.


karakterer:
Opskriften er vist 11542 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu