Skræl og riv kartofler. Arbejde sammen med salt og mel til en løs dej. Form dejen til kugler med hænderne. Dyp hænder i koldt vand for at gøre det lettere.
Skær svinekødet i små tern. Lav en fordybning i hver kugle og læg i 1 spiseskefuld af kød i hver, fold over dejen og glat kuglerne.
Læg kuglerne i kogende saltet vand, og lad dem simre i ca. 1 time.
Serveres paltene med tyttebær syltetøj og smør.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 8697 gange, og udskrevet 82 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider