pasta (sløjfer/skruer)200 g. pasta (sløjfer/skruer)
300
g.
porre i skiver300 g. porre i skiver
125
g.
kogt skinke i tern125 g. kogt skinke i tern
100
g.
revet ost100 g. revet ost
3
æg3 æg
2.5
dl.
piskefløde2.5 dl. piskefløde
salt salt
peber peber
smør til tærteformen smør til tærteformen
2
spsk.
rasp2 spsk. rasp
Opskrift:
kog pastaen, et min. før den er færdig tilsættes porreskiverne. lad blandingen dryppe i et dørslag.
Tærtefadet smøres og drysses med rasp.
Pastaen og porrene fordeles i fadet.
Fordel skinken oven på pasta og porre.
Æg og fløde piskes sammen og krydres med salt og peber. Hæld blandingen over fyldet.
Drys med revet ost.
Bages 30-40 min. ved 200-225 grader.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 7505 gange, og udskrevet 197 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider