Marcipanen rives groft og kommes sammen med de øvrige ingredienser i en røreskål og piskes sammen med elpisker til en jævn men let grynet masse.
Hældes i en smurt springform ca. 23 cm. i diameter og bages i 40 minutter ved 180 grader alm. ovn på midterste rille.
Lad den hvile i springformen, før den åbnes.
Når kagen er afkølet drysses den med flormelis.
Smager bedst kold.
Tips:
Er konfektagtig og et godt alternativ til dessert efter en god middag og med en god kop kaffe til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(21 stemmer)
Opskriften er vist 41581 gange, og udskrevet 764 gange.
Energi:
KJ total 17851 (4250 kcal)
KJ pr. Pers. 1487 (354 kcal)
Vægt ialt 1040 gram
Vægt pr. Pers. 86 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1716 KJ (408 kcal) Protein 6.7 gram Fedt 24.8 gram Kulhydrat 40.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Per - 2021-01-05 19:31:44 Rigtig god mazarinkage
Dorte - 2017-09-11 14:28:48 Kan jeg bruge kransekagemasse og evt. Undlade sukker???
God kage! - 2015-02-04 17:26:07 Kagen smager godt,det er en god og enkel opskrift og tager under 5 min at lave dejen og kagen har en super lækker konsistens!
Kan klart anbefales med lidt chokolade i eller ovenpå kagen :)
- 2011-03-12 15:35:13 Rigtig god kage...brugte chokolade marcipan og tilføjede lidt kakao og lidt kaffe. MUMS!
Kirsten og Per - 2010-04-25 10:21:57 Det er noget af en nem kage at gå til, og så er den SUPER LÆKKER, er rigtig god sammen med en hjemmelavet is og frugt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider