Marcipankage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
250 gram Ren rå marcipan
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 17851 (4250 kcal)
KJ pr. Pers. 1487 (354 kcal)
Vægt ialt 1040 gram
Vægt pr. Pers. 86 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1716 KJ (408 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 24.8 gram
Kulhydrat 40.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)